Lokacioni
Golden Imperial - Prishtine
Data & Koha
23 Oct 2021: 09:00 am - 07:00 pm
Spikerët
10-12 Profesionistë
Numri i pjesëmarrësve live
300 Persona

Info rreth Konventës

NDJEK KONVENTËN: SUKSESI ËSHTË QËLLIMI YT

Kjo konferencë vjetore është programi i vetëm që na bashkon një herë në vit për të ndarë idetë dhe çështjet tona të biznesit në shitje. Ne kemi përvojë të jashtëzakonshme nga konferencat e viteve që lamë pas, ku ishin mbi 500 pjesëmarrës nga i gjithë vendi dhe rajoni. Në Konventat e mëparshme, ne kishim folës nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia, Sllovenia, Austria, Gjermania, Zvicra, Gjermania, Britania e Madhe, SHBA, Kanadaja, India dhe Izraeli. Konventat i ndihmuan të gjithëve në zhvillimin dhe realizimin e bashkëpunimeve të reja dhe pozitive me njëri-tjetrin.

 

Konventa do zhvillohet për të katërtën herë live në sallë dhe virtuale-online. Këtë herë pritet të jenë mbi 1000 pjesëmarrës me profesione të ndryshme dhe kompani të industrive të ndryshme të shitjes, siç janë: bankat, kompani të sigurimit, retail, prodhuese, FMCG si dhe pjesëmarrës individual me profesione te ndryshme.

 

Edhe këtë vit do të ketë folës nga vendet e ndryshme si dhe shumë sipërmarrës dhe ekspert të suksesshëm vendor. Unë së bashku me folësit mysafirë do ti ndajmë eksperiencat dhe do të diskutojmë për idetë kreative për zhvillimin e biznesit, si dhe me këshilla për sukses në karrierë. Ne, brenda këtyre viteve kemi arritur të krijojmë një familje të madhe me të gjitha kompanitë në industrinë e shitjes.

 

Prioriteti ynë është promovimi i ideve të reja inovative për zhvillimin e industrisë dhe rritjen e produktivitetit.

Formal education will make you a living``. Self education will make you a fortune``. ~ Jim Rohn

Sa persona dëshironi të merrni pjesë?

REGJISTROHUNI TANI!

NDJEK KONVENTËN: SUKSESI ËSHTË QËLLIMI YT

PARTNERËT TANË PËRKRAHËS:

Bëhu partner / Shto logon tuaj

Komente dhe Vlerësime

Klientët dhe bashkëpunëtorët tanë:
``Mësimet që kam marrë në Konventë, jam duke i përdorur qe disa muaj, shpresoj që në vitet e ardhshme kjo Konventë të rritet, në mënyrë që të kenë mundësinë të rinjtë të parrin pjesë sepse ka qenë eksperiencë e paharrueshme.``
Arlind Berisha
Arlind Berisha
Glam Radio
“Organizimi ishte në nivelin e duhur, folësit gjithashtu dhe pjesëmarrja e lartë e bëri edhe më të këndshme atmosferën.
ZOG&ZOG
Çdo gjë ishte perfekt. Duke nisur nga folësit, idetë dhe temat, çdo gjë ishte në funksion të rritjes së aftësive dhe motivimit profesional
Endrit Saraçini
Endrit Saraçini
RTV 21
Konventë ku eksperiencat e treguara nga folësit e zgjedhur ndihmojnë njerëzit të marrin energji për sfidat e jetës dhe synimet afatgjata.
Egzon Smajli
Egzon Smajli
Arjeta Group

PËRZGJEDHENI BILETËN TUAJ

Do të evidentohet pjesëmarrja juaj me anë të QR Code. SQARIM: Nëse keni bërë përzgjedhjen e biletës Live (për të qenë i pranishëm në sallë) duhet të keni me vete dëshminë e vaksinimit apo PCR testin (të bërë brenda 48h). Pa njërën nga këto dëshmi nuk lejohet hyrja dhe ndjekja e Konventës në sallë. Nëse vështirësohet situata me Covid-19, ata që kanë blerë biletën për pjesëmarrje Live, do të përfitojnë dy (2) bileta Online Ekstra, si dhe materialet e trajnimit do të iu dërgohen me postë vetëm personit që ka bërë blerjen e biletës live.

Contact Us