Denis Gafuri: TRAJNER I SHITJES / FOLËS MOTIVUES / AUTOR

Denis Gafuri: TRAJNER I SHITJES / FOLËS MOTIVUES / AUTOR

ORGANIZATOR / Folës në Konventën “SUKSESI ËSHTË QËLLIMI YT”

 • Trajner për shitje / folës inspirues;
 • Mban titullin MBA, në Administrim të Biznesit;
 • Trajner i shitjes për kompani vendore dhe ndërkombëtare;
 • Ka qenë pjesë kyçe e ndërtimit të 7 firmave / bizneseve shumë të suksesshme;
 • I certifikuar si “In Company Trainer” dhe “Master Trainer”.
 • Trajnimet e tij janë të bazuara në eksperiencën mbi 27 vjeçare në shitje;
 • Anëtar i panelit të këshillit vlerësues të “SUPERBRANDS 2020”;
 • Anëtar i disa shoqatave të biznesit;
 • Ështe autori i librit best seller “SUKSESI NË SHITJE”, i cili është i përkthyer edhe në gjuhën angleze dhe shitet në www.amazon.com. –
 • Ka mësuar duke investuar shumë me pjesëmarrje në trajnimet dhe certifikimet më të mëdha botërore në industrinë e shitjes, marketingut dhe lidershipit si: GRANT CARDONE, BRIAN TRACY, TONY ROBINS, PHILIP COTLER dhe shumë të tjerë.
 • “Denis Gafuri Sales Training” ka përmirësuar ecurinë e shitjeve të mijëra individëve, bizneseve të vogla / të mesme dhe të mëdha.
 • I’a ka dedikuar jetën shitjes.