Suada Pajaziti – Nutricioniste / Joga

Suada Pajaziti – Nutricioniste / Joga

Mësuese e Certifikuar&Regjistruar e Meditimit&Yogës me US Yoga Alliance dhe themeluese e Shkolles SuadaYoga ne Paris, Self-Discovery Coach, Realizuese e suadayoga&friends ne RTK.

Mesimet si dhe pervojen e mledhur gjate 23 viteve te fundit anekënd botes nga mesues te shquar botror sc jane :Deepak Chopra, Sadhguru,Dr Mark Hyman,Dr Wayne Dyer,Louise Hay dhe shume te tjere e kam derdhur ne Programin 200 oresh te akredituar nga Yoga Alliance ne SH.B.A, i cili pos qe ju pajis me Certifikate Nderkombtare per Mesues te Yoga-se njekohsisht edhte transformues per cdo pjesmarres!

Qellimi im jetesor eshte t’ju ndihmoj sa me shume njerezve te zbulojne potencialin qe kane brenda vetes ;me praktikimin e Yoga&Meditimit  te behen Verzioni me i larte i Vetes se tyre! 

“Yoga per shume njerez  eshte aktivitet fizik,teknike frymarrjeje apo meditim!Pos ketyre per mua mbi te gjitha eshte menyre e te jetuarit ! Rruga me e sigurt qe te shpie drejt suksesit te vertete, atij qe vjen nga Brendesia!” thotë Suada.

 

Events Joined