Nagib Fejzi: NDËRMARRËS / KRYETAR I PRODHUESVE SHQIPTARË

Nagib Fejzi: NDËRMARRËS / KRYETAR I PRODHUESVE SHQIPTARË

Nagib Fejzi është:
• Presidenti i parë i Forumit të Prodhuesve Ekonomikë Mbarëkombëtar;
• Këshilltar Ekonomik i Kompanisë Italiane Sciencia SRL në Maqedoninë e Veriut;
• I nderuar dhe dekoruar si Cavaliere della Repubblica Italiana nga Presidenti Italian;
• Një nga 4 themeluesit e Confindustria Banlkani në Tiranë – Shqipëri;
• President i Shoqatës së pronarëve të bizneseve Italo-Maqedonase në Shkup, Maqedonia Veriore.